Vanliga frågor

Hur lång ångerrätt har jag på mitt köp?

Generellt så har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp, men kontrollera med respektive återförsäljare vad som gäller för dem.

Hur lång är giltighetstiden på ett presentkort/värdebevis?

Giltigheten på ett presentkort/värdebevis varierar från 12 till 36 månader beroende på vilken återförsäljare det är. Var noggrann med att kontrollera giltigheten hos den återförsäljare som ditt värdebevis gäller hos.

Går det att förlänga giltighetstiden på ett värdebevis?

Hos de flesta återförsäljare så går det att förlänga giltighetstiden mot en kostnad. Kostnaden varierar beroende på vilken återförsäljare det gäller. Kontrollera vad som gäller för den återförsäljare där ditt värdebevis är giltigt.

Går det att byta en upplevelse mot någon annan upplevelse?

Byte av upplevelse går att göra så länge ingen bokning har skett samt ifall det är inom ramen för giltighetstiden av presentkortet. Om det blir en mellanskillnad i priset vid ett eventuellt byte så får kunden lägga till den summan, vid byte till en billigare upplevelse än den ursprungliga så får kunden beroende på upplevelseaktör antingen tillbaka mellanskillnaden i form av tillgodo alternativt så uteblir ersättning. Kontrollera med återförsäljaren av ditt värdebevis för att se hur villkoren ser ut för just det.

Hur lång leveranstid är det på värdebevisen?

Hos de flesta aktörerna så skickas värdebeviset redan samma dag vid beställning före kl.15. Leveranstiden kan dock variera och vid snabbt behov kan det bästa alternativet då vara att få värdebeviset i form av en utskrift på bara några minuter. Kontakta din upplevelsearrangör för att se deras policy kring leveranser.